Wij kiezen voor de superieure kwaliteit van de Belgische Blauwe, ook wel Belgische Wit-Blauwe genoemd. Deze runderen passen perfect in de prachtige Brabantse Peel, de natuurlijke omgeving waar ze opgroeien. Ruimte, gezond voer, goede verzorging en een natuurlijk kuddeverband zijn de ingrediënten die u proeft! Het vlees is van uitstekende kwaliteit; fijn van structuur, mager, mals en sappig, dankzij de fijne spiervezels.

De kalveren worden in de wei bij de moeder gezoogd. `s Zomers leven de koeien in groepsverband in de weide en tijdens de wintermaanden in ruime strostallen. Ze worden ondergebracht in groepen van slechts acht tot tien dieren, waardoor grote bewegingsvrijheid gegarandeerd blijft. Er is onbeperkt ruwvoer uit eigen oogst beschikbaar en er wordt alleen medicatie gegeven als een koe ziek is.Bij ons wordt uitsluitend vlees van rustieke vrouwelijke dieren gebruikt. Dit vlees wordt door Dirk geselecteerd op smaak en kleur. Na een uitgekiende rijpingsperiode bewerkt de slachterij in een hypermoderne uitsnijderij het vlees naar de wensen van Dirk. Het vlees wordt na bewerking direct naar onze Keurslagerij gebracht.

Biefstuk

Klaprib

  •  

    Bavette 

     
  •  

    Biefstuk 

     
  •  

    Brisket 

     
  •  

    Chateaubriand 

     
  •  

    Diamanthaas 

     
  •  

    Duitse Biefstuk 

     
  •  

    Doorregen stooflap 

     
  •  

    Entrecote 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hamburger 

     
  •  

    Klapstuk 

     
  •  

    Koetsierstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Magere runderlap 

     
  •  

    Mergpijp 

     
  •  

    Ossenhaas 

     
  •  

    Ossenstaart 

     
  •  

    Pianostuk 

     
  •  

    Ribeye 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rundergehakt 

     
  •  

    Runderriblap 

     
  •  

    Runderrollade 

     
  •  

    Schenkel 

     
  •  

    Soepvlees 

     
  •  

    Shortrib 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Sukadelap 

     
  •  

    Tartaar 

     
  •  

    Tomahawk 

     
  •  

    Tong 

     
  •  

    Tournedos 

     
  •  

    Vinkenlap 

     
  •  

    Wang 

     
  •  

    Zijlende 

     

Keurslager van Engeland

Lokerenpassage 116
5235KS 'S-Hertogenbosch
0736424633
0736448493

Openingstijden

maandag 10:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 08:30 - 17:30
zondag Gesloten